header-bg_1.jpg
stars-background_0.jpg

Ring 0939 4920

 RING 0939 4920
19.90/min
Eller sms 71440 skriv namn på den du söker


I uppstarten av nya linjen så kommer en del saker att komma vartefter. T.ex schemat . Men snart så är allt färdigt. Skicka gärna länken till alla vänner!

Vi svarar på frågor om kärlek, pengar jobb mm via spådom och kanalisering med dina och våra guider.
Samtalet kostar 19.90/min. Du måste vara minst 18 år.
 
Om du söker en speciell vägledare och hon är utloggad kan du
smsa 71440
och skriva hennes namn så får hon ett sms! Då kan hon logga in och du kan ringa henne!

Online

Upptagna

Offline

Laddar...
charlotta-bg-brygga_5.jpg

Så här fungerar det

Vi är ett team av duktiga medium, tarottolkare,djurkommunikatörer, änglakortsläsare, rådgivare coacher och astrologer mm så ALLA frågor kan du ställa. Vi vägleder dig genom vår fantastiska aura med godhet och ljus för att DU ska känna att du fått svar på frågan.

Tänk igenom lite innan du ringer och ha färdiga frågor.

Vi har TOTAL tystnadsplikt som en del linjer inte följer. INGA samtal spelas in under några omständigheter. Varken vad rådgivaren säger eller vad du säger. Du kan känna dig helt säker. Detta är ett förtroende mellan dig och rådgivaren. Vi har mer tystnadsplikt än en präst.

Du måste vara 18 år för att ringa. Telefon medium har funnits länge i världen och det är väldigt viktigt jobb vi utför. Ibland vill man inte prata med någon man känner och ibland vill man prata med någon som kan ens historia. Allt väljer du när du ringer. 

 Vi kan spå i tarotkort, healar dig med kristallen super Seven,  änglarna healar, kommunicerar med ditt djur, prata om allt och ge råd, sorgebearbetning, parterapi, ta kontakt med andevärlden , ge dig astrologisk vägledning och ställa horoskop. 

Tänk vilken upplevelse att få känna att någon lyssnar på dej och hjälper dig!

Du kan lyssna på vägledarens korta presentation eller klicka på rådgivarens kort så kan du också läsa vad hon själv skrivit om sig. 
Efter det trycker du på numret och hör instruktionerna. 
Samtalet kostar 19.90/min.