header-bg_1.jpg
charlotta-bg-brygga_11_0.jpg

2019 here we come!

Nu är det nära till 2019! Detta året kommer bli ett kanonår! Det känns ända ut i fingertopparna! När jag lägger tarotstjärna för året så är det starka kort på framgång mm.
Julen firade vi i dagarna tre med den stora släkten. Ålderspannet är mellan 1.9 månader till 85 år! Vilka livshistorier alla har att berätta. Det är underbart att bara sitta och lyssna och ta in energierna från alla.  Jag är så tacksam över att ha så fina nära och kära.

Ett problem som jag tycker är viktigta att ta upp är alla nyårsraketer. Hur kan man tända på hundralappar med en tändsticka och på köpet skrämma både vilda och tama djur! Jag kan inte förstår det. Allt för att på några sekunder se bomben brisera ut i färger,,,,det är egoistiskt. Ska man vara så egoistisk? Måtte de bli förbud på detta nästa år!

Vi i vår flock , 3 chihuahuaor, 4 papillon och en stoor Leonberger valp, är inte skotträdda alls. Är dina djur det?
Jag har knepen för detta. Ring gärna mej på linjen så kan jag hjälpa till. Om jag inte är inloggad så smsa nummret och skriv mitt namn. Då loggar jag in. Annars kan flera detta på linjen.

Jag önskar ett riktigt gott nytt år och ger er kraft från min super seven stone. Den kristallen ska jag skriva om framåt.
Ljus och kärlek
Charlotta

ANDLIG INFLUENCER

Ja , vad är andlig influencer? Jo, det är din andliga coach du får genom min blogg på charlottas medium sidan. Här kommer du få råd och tips om hur du går in i ditt inre och hittar dina krafter att få ditt liv gå bättre och bättre. Influencer betyder ju inspiratör och förr hette det Musa!  
Det viktigaste du har är magkänslan. Tack vare den har vi överlevt som människor och överlever. Du vet , när det inte känns rätt....då är det inte rätt. Vissa saker kan man ju givetvis förändra med sin insats i det hela. Där kommer beteendet in. Det kommer jag berätta mer om sedan.

JULSTRESSEN
Försök nu att varje dag andas djupt och se till att det inte finns omöjliga krav på dej. Det viktigaste är du och din närvaro. Din närvaro i harmoni är det som verkligen kommer att kommas ihåg. Inte att pepparkakaorna var sega eller att köttbullarna var brända eller att paketen var slarvigt inslagna....
Det folk kommer ihåg hur mysigt det var och hur fint allt blev.

Jag som hälsosam människa hoppas att alla barn får en underbar jul och inte en jul med fulla vuxna. Den dagen och helgen är barnens , inte fyllekalas. Gör allt till en harmoni i balans. Dvs.  Allt med lagom balans.

Ha en fin dan före dan före dan före dan före dan före dopparedagen!

Medium Charlotta